Resultaten voor taart prijzen

taart prijzen
Taart bestellen via Taartenwinkel.nl Morgen uw taart thuisbezorgd Taartenwinkel.
Landelijk gekoelde bezorging van uw taart. Bezorgd op het door u gekozen tijdsvak. bekijk ons assortiment direct bestellen. Vandaag taart bestellen bij taartenwinkel.nl is morgen taart bezorgen! Voor 1800: besteld morgen in huis. Taart en gebak met logo of foto.
Wilma's' Droomtaarten Prijslijst.
Prijzen taarten: 350, per persoon. Let op: voor sommige vullingen geldt een toeslag, kijk hiervoor bij smaken/vullingen. Cookie-cake: 250, per persoon elke cijfer/letter heeft een vast aantal personen. 8 personen 2800., 22 personen 7700., Zwangere buik ca. 20 personen 7000., meptaartje 850, alleen in combinatie met een gewone taart. Lees meer
apotheek
Taarten bestellen Bakker van Maanen.
Met deze voetbaltaart scoor je zeker. Een heerlijke kindertaart van de Minions. Deze taart mag niet ontbreken op jouw feest. Stoere superheld op je verjaardagstaart. Super wings taart. Een kindertaart van Super wings. Taart met vrolijke Nintendo-figuurtjes. Taart van Nijntje.
Taxi Utrecht
Prijzen taarten en cupcakes. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Uw" taart of cupcakes moeten er niet alleen fantastisch uitzien, maar ze moeten iedereen laten genieten, fantastisch smaken, en mensen moeten stralen. De dag moet nóg specialer worden." Copyright 2018 Prijzen zijn incl. KVK: 27345280 in Den Haag BTW-nr: NL161124598B01.
Dunya's' Taartenatelier PRIJZEN.
Bestellen in de winkel. Het mooie van Dunya-taarten is dat elke taart naar jouw wens gemaakt wordt. Maar dat betekent ook weer dat de prijs telkens weer anders is. Om misverstanden te voorkomen geven wij geen prijsindicaties via de telefoon of mail.
Delicate Cakes Prijzen taarten.
Knoeitaartje meppertje 12 cm slagroom. Knoeitaartje meppertje 12 cm in stijl taart. Knoeitaartje meppertje alleen in combinatie met taart te bestellen. Knoeitaartje meppertje Veelal, wordt deze gebruikt bij een 1ste en 2de verjaardag. De prijzen zijn inclusief.: Naturel of Chocoladebiscuit.
Prijslijst Lisette's' Taarten. Prijslijst Lisette's' Taarten.
Nieuwe prijzen sinds 1-1-2018. Alleen te bestellen in combinatie met een grote taart. Een meptaartje is een klein éénpersoons taartje voor het jarige kind waar hij of zij lekker in kan graaien en spelen maar natuurlijk ook lekker van kan smullen 755.,
Prijzen Taart van Judith.
Elke Taart van Judith is uniek, daarom heeft elke taart zijn eigen prijs. De prijzen hieronder zijn vanaf prijzen. De definitieve prijs is afhankelijk van de extra wensen en de bewerkelijkheid daarvan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van een grote strik of het maken van marsepeinen roosjes.
Prijslijst Taart van Manja!
en worden gemaakt vanaf minimaal 10 personen, echter is het exacte aantal personen en de exacte prijs van de taart altijd afhankelijk van het model waarin de taart gemaakt moet worden. Voor een exacte prijsopgaaf s.v.p. contact opnemen via het contactformulier. Prinses-taart 10-12 personen. Mack-Cars vrachtwagen 12-14 personen. Bliksm-Cars auto 18-20 personen. Prijzen voor bruidstaarten.
Prijslijst Taart op Maat BAKATELIER.
Prijzen op aanvraag. We bakken in opdracht en overleg taarten voor mensen met een allergie. Prijs op aanvraag. Taart Ø 20 cm: 2500., Taart Ø 25 cm: 3000., Taart Ø 30 cm: 3500., Tweelaagse taart Ø20 Ø25 cm inclusief dik onderboard: 6000.,

Contacteer ons